06.47 Frukostmackor

by

Nu när jag gjorde mina frukostmackor så öppnade jag ett nytt smörpaket. Nya paket har som oftast lite ojämnheter  och uppbyggnad av smör i mitten. Anna är väldigt söt, mycket noga och lite manisk med att smöret ska vara helt slätt. Så hon slänger helst det smöret som är på toppen för att hon tycker det är äckligt när det är ojämt. Udda, men jag respekterar det helt. Så nu tänkte jag vara lite gullig och jämna till det fint åt henne.. Men det resulterade i att jag var tvungen att ta en extra macka och ändå göra tjocka lager smör på dem då jag vägrar att slänga smör av samma anledning som Anna.. Jag fick se till att det fungerade helt enkelt.

Så när jag sen säger det till Anna att jag fixat smöret bra, men att det gjorde att jag fick tjockare lager smör än ost och kaviar så säger hon ”Ost och kaviar? Va?” Hon har då aldrig hört talas om någon som äter ost och kaviar.. Men att hon några dagar tidigare påstår att räksallad och skinka är en solklar nationalfrukosträtt medans jag aldrig hört talas om det.. Vi är väl lite olika helt enkelt? Vad vet jag ^^

Men jag är ju lite jobbig och vägrar ha fel (jag vet… det är ett problem) så var jag tvungen att göra en liten undersökning. Så jag googlade ”Ost och kaviar” Samt ”Räksallad och skinka” Både med orden så och med omvänd ordning på ingredienserna (sökte på Google med just ”” på orden för då får man bara upp träffar när folk har skrivit det som en mening och inte träffar på bara ost och bara skinka)

Resultatet blev ca:1300 träffar på Ost och kaviar. Ca 250 träffar på räksallad och skinkalternativet, men det är ytterst otillförlitligt.

Vad tycker ni? Vad äter ni till frukost?

img_0068

Etiketter: , , , , , , , ,

5 svar to “06.47 Frukostmackor”

 1. AnnaViktoria Says:

  Ost och kaviar är lika konstigt som pannkakor och falukorv (som en viss Johannes mer än gärna äter ihop). Galet konstiga matvanor. Faktiskt.

  Och faktiskt så är skinka och räksallad på macka nått som typ alla har ätit nån gång… aah. Så det så. mhm…
  😉

 2. Whistler Says:

  Pannkakor och stekt falukorv är ju så standard det kan bli. Tar man senap på är det fulländat! ^^

 3. André Says:

  Måste man äta något på morgonen?

 4. Magnus Says:

  Jag käkar alltid havregrynsgröt men gör det på lite spec sätt.
  Har i ägg, äpplen, russin, banan. En kopp kaffe och lite antioxidanter så är man på g 🙂

 5. Jossan Says:

  whistler… jag säger bara…eeeeeuuuuuuuuww… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: