22.40 Hallen

by

Dagens projekt var att promenera på A6/IKEA och köpa massa roligt till lägenheten. Det vi fokuserade på idag var hallen, hallen är ju viktig, speciellt när man bor med en Sminkös. Ni tänker säkert att hon borde kunna sminka sig skitfort eftersom att hon är duktig på det och jobbar med det, men hon tar lååång tid på sig. Det är ju för att hon är så noggrann och vill att det ska bli perfekt. Jag har varit med om värre… Fast Anna ligger nog som näst sämst i ”Hur lång tid tar det att fixa sig på morgonen listan”

Så nu har vi löst det! Jag får nu hela toan för mig själv! Så skönt att kunna stå själv när man fixar hår och smink på morgonen 🙂

sminkbord

sminkbord2

Så nu när Annas sminkhörna är klar får nästa projekt nog bli Annas klädgarderob… När ska vi komma till något av mina projekt? Vem vet… På min önskelista står saker som Gigantisk Öl kyl, Bubbelpol i vardagsrummet, 70″ PlasmaTV Och en utbyggnad av lägenheten på sådär 120kvm som jag kan ha min studio i 🙂 Låter inte det trevligt?

Heineken – Walk in Fridge

Det här är ett utmärkt exempel på en riktigt rolig reklam! Men, är det en bra reklam? Jag vet ju att det är en reklam för öl.. Fast när jag sökte på youtube efter den sökte jag ”carlsberg commercial walkincloset” Jag trodde alltså att det var en Carlsbergsreklam, medans det faktiskt är en Heineken reklam!

5 svar to “22.40 Hallen”

 1. Sofia Says:

  Aj då, hur lång tid tar hon på sig då på mornarna eller när hon skall gå ut? Hade varit kul att veta då jag själv är jäääkligt seg när dte gäller att bli klar med sminkningen 😉 Är inte ens någon idé att göra det när jag jobbar tidigt o börjar 07:00 och måste gå upp sex så det är lite trist.
  Trevlig blogg föresten.
  Hade fint!
  mvh
  Sofia

 2. mahbu Says:

  vilket fint sminkbord!
  Så himla fint, vill också ha ett liknande då jag sminkar mig (och andra) ett par timmar om dagen. Var inköptes lamporna? har ni gjort linjerna själva eller köpte ni de två sidorna som de var?

  TACKsam för svar 😀

 3. anna månsson Says:

  hejsan! tycker om ditt sminkbord så mkt, hur mkt köpte du det för?inkl.spegel och lampor:)

 4. julia Says:

  var köpte ni sminkbordet och för hur mycket?

 5. walkfit shoe inserts on youtube review Says:

  I do believe this is certainly extremely important details to me. With this particular content looking at the post. Nonetheless want to watching with interest upon number of common points, The web site style is best, your content articles is due to point of actuality nice : Debbie. Outstanding job, cheers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: