05.24 Studentfest!

by

Nu är kvällens vimmelbilder uppe!

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

nmo_1635Länk till vimmelbilderna

Ja men visst är bilderna uppe! Och vilka bilder det blev. Hela Sliver var i gung på ett sätt det aldrig varit förut. Hela krogen bytte totalt stämning och känsla, men bara för en kväll.

Jag tycker inte att det på något sätt är fel i att sänka sin åldersgräns från 21/23år till 18år en eller kanske två gånger om året. Det är ju bara roligt för de små liven att få känna på en annan miljö, få upp ögonen för vad som komma skall. Nu låter jag kanske lite dryg, kanske lite kaxig.

Jag är ju blotta 21 så egentligen så skulle min premiär på Sliver varit nu i April, men jag jobbar ju med det jag gör.. Sedan jag var 18 så har jag väl varit på krogen runt 400 dagar. En ”Svensson” går ju på krogen typ 2 gånger i månad. Räknar man lite på det så har jag varit lika många år på krogen som en 35årig ”Svensson” Så jag får ju faktiskt klaga 😉

nmo_1769

Så hur var stämningen? Kärleksfull och lite som Apburen på Skansen. Tokvillt och alla samlades i klumpar/grupper. Och kärleken… Ja den flödade ikväll. Jag har nog aldrig sett så många par i soffor, fåtöljer och på dansgolvet hånglandes. Det var helt enkelt kramkalas och hångelparty. Riktigt trevligt om jag får säga så 🙂 Fast jag höll mig ju såklar till Anna-Panna!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

Ett svar to “05.24 Studentfest!”

  1. M A D E B Y M E - FOTO Says:

    vad kör du med för inställningar när du är ute och vimmlar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: