00.31 Gymkhana

by

Gymkhana är enligt Wikipedia,

Gymkhana är en form av stafettlekar till häst och kräver stor smidighet och uthållighet hos såväl ponnyer som ryttare. Man tävlar i lag om fyra personer. Några exempel på grenar är:

  • Slalomridning: Varje lag skall ha fem stolpar på banan. Ryttarna rider slalom mellan dessa. I handen har de en stafettpinne som lämnas till nästa ryttare. Slalom kan även ridas i par med ett rep emellan.
  • Bollar: På mitten på banan står en hink. I slutet av banan ligger 4 tygbollar. Ryttarna har en boll i handen som kastas i hinken på mitten. I slutet på banan hoppar ryttaren av sin ponny och plockar upp en boll. Därefter hoppar ryttaren upp på sin ponny, rider tillbaka till startlinjen så snabbt som möjligt och lämnar över bollen till näste ryttare osv.
  • Fånga upp ringar med ett trädsvärd
  • Placera flaggor i koner: Första ryttaren har en flagga som ska placeras i en kon på banan. Sedan tar ryttaren upp en ny flagga från en annan kon och överlämnar den till nästa ryttare.

Alltså en hästsport där hästar springer slalom… Men det går ju även att göra det med en bil tycker Ken Block och Subaru.

Det här är den andra filmen och med den nya Impreza modellen. Det har lagts ner en hel del tid på den här videon det vill jag påstå! Även om man inte är bilintresserad kan det nog vara lite kul att titta på det här videoklippet.

Är  man bilintresserad titta från början, annars spola fram 1 minut så ni slipper tjafset i början,

Etiketter: , , , , ,

Ett svar to “00.31 Gymkhana”

  1. M A D E B Y M E - FOTO Says:

    Såg den filmen häromdagen, i HD, fy fan vad grym! Ken block är ju grymmare än grymmast med imprezan!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: