02.09 Sommarens Äventyr är nu över!!!

by

strand_2

Nu är äntligen sommarens äventyr över!

Det betyder att jag igen kommer ha lite tid över varje dag att lägga på bloggen. Det har känts jobbigt i sommar att jag inte har haft tid över att prioritera bloggen, men det fick bli så!

Det har varit en riktigt tuff sommar! Jag har jobbat 7 dagar i veckan mellan 8 och 16 timmar om dagen! Har endast varit ledig 2 dagar på hela sommaren! Smått galet ^^ Men kul har det varit!

För även om det har varit slitsamt så har jag även haft en del kul. Jag hade nog inte valt att jobba så pass mycket om jag inte hade älskat mitt jobb.

Dock så tycker jag att det är lite tråkigt att man inte hunnit njuta av den härliga sommaren mer, för jag har varit inomhus nästan hela tiden. Jag har väl mer eller mindre bott i studion på Hotel Strand Borgholm.

Hela äventyret avslutades i söndags med en tokig kväll! Strax efter 9 så hade de släppt in alla ca:2500 personerna som lokalen rymmer så de stängde igen Entrén.

Redan klockan 5 började folk att köa ordentligt och stundtals var kön bara löjligt lång!

Strand_1

Notera att de har två olika köer, båda löjligt långa! För hallå?! En nattklubb med en 3-4 timmar lång kö är väl inte normalt!!!!! Om ni förstorar upp den första bilden i inlägget så ser ni även där hur lång kön var.

strand_4

Så jag vill avsluta det här inlägget (som blir det första på en runt en måndad) med att lova att det här kommer bli en jääävligt rolig höst! Med massor av bloggand!

Nu ska ni få vara med precis så mycket som ni vill! Är det något ni undrar över eller något ni vill veta mer om så tveka inte att fråga! Så som vilket konto ni ska sätta in era lotto vinster på 😉

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 svar to “02.09 Sommarens Äventyr är nu över!!!”

  1. M Says:

    Välkommen tillbaka 🙂

  2. Markus Says:

    Nästan så man saknat dig lite. Men bara lite… haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: