13.57 Film

by

En film ni borde se men inte jag skulle göra igen är ”Upp” (Originaltitel, Up)

Den handlar om ett par (Carl & Ellie) som träffas i ung ålder, har en gemensam dröm om att flytta till ”Paradise falls” och leva lyckliga i alla sina dagar, men deras pengar räcker aldrig riktigt till för att flytta dit. De försöker spara, men så fort de lyckas samla ihop en burk full med pengar så händer något oförutsett som kostar dem mycket pengar och de är tillbaka på noll.

De kämpar hela livet och när de börjar bli gamla glömmer de mer och mer bort sin dröm.. En dag bli Ellie inlagd på sjukhus.. Hon klarar sig inte.. Carl blir ensam, ensam och bitter. Han saknar henne så, staden förändras och till sist han han bara deras gamla hus kvar som staden vill köpa upp för att bygga nya höghus på.

Men Carl slår tillbaka, och gör ett sista försök att komma till Paradise falls, han fäster massa heliumballonger i huset och får det att lyfta! Och nu bär det iväg mot Paradise falls och många nya äventyr! Det blir ju aldrig riktigt som planerat 😉

 

 

Det är en tecknad barnfilm, men visst, är man lite barnslig som jag så är den sevärd. Den får inget toppbetyg av mig, men eftersom det är Disney och Pixar som har gjort den så är det iallafall en kvalitativ och underhållande spelfilm.

Up325

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ett svar to “13.57 Film”

  1. Stina Says:

    i bland känns det som om barnfilmer är enda sättet att få se ”snälla” filmer. Är så trött på alla filmer där de styckar upp folk och alla man gillar dör innan slutet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: