Fortkörningsböter!

by

Det här är en historia som är totalt påhittad… Eller?…;)

Efter besöket på kontoret så hämtade jag släpet och for hemåt via motorvägen.

Alla som någon gång åkt bil med mig vet att jag är kass på att hålla hastigheten! Ibland bukar jag yttra mig på kostiga sätt med uttal som ”-Jag är förvånad att jag fortfarande har körkort” Och ”-Finns det poliser på vägarna i detta land?”

Svaret på den sista frågan där är ja! Det finns mini-Poliser på vägarna!
Jag var som sagt på motorvägen i riktning norr ut mot Jönköping. Körde om några bilar och så ser jag en silvrig Peugeot 406 i backspegeln.. Jag kör nog 120-130 just då och eftersom han är påväg ikapp mig så ökar jag lite för att han ska slippa vänta medans jag körde om en lastbil.

När jag var om lastbilen körde jag nog 150 och den silvriga bilen kör snabbt om mig när jag gått in i höger fil. Jag antog att killen hade brottom, men när han var om mig så la han sig i mitten av vägen och började bromsa! När han hindrat min framfart och vi körde runt 100 igen så började han vifta med händerna och peka mot sitt huvud. Jag antar att han menade ”Du är ju dum i huvudet!!!” eller något liknande… Sen tog han upp mobilen och började ringa medans han höll ner vår fart till 110.

Väl inne i jkpg (rondellen vid Jordbron) Så står en riktig Polis och väntar! men, vem vet om det var mini-Polisen i sin silvriga polisbil som ringt honom eller om Polisen bara stod där av en slump…

Iallafall så tycker jag att det var lite löjligt gjort av killen! Hur tänker han? Han vill stoppa mig för att han tycker att jag är en fartsyndare, och han stoppar mig genom att själv köra ännu fortare?! jajaja… Hur alla tänker kan jag inte förstå..

Nåja nu står iallfall bil och släp fint parkerade på Torpa!

2 svar to “Fortkörningsböter!”

  1. Anonym Says:

    Du vet väl vilken hastighet som du max får ha med släp? Det är inte 110 om du trodde det

  2. Nina Says:

    Finns många idioter som ska leka snut hela tiden, de vinner ju ute direkt något på det, mer än att man blir än mer irriterad å vill trycka gasen i botten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: